泡沫 fleeting 2021
2024.11.20
品種:オーセロワ/ピノグリ/ソーヴィニヨンブラン/ゲヴュルツトラミナー/シャルドネ/ザラジェンジェ
アルコール度数:11.5%
収穫日:2021年10月3日、10月16日
醸造:全房プレス後、ステンレスタンクで6ヶ月熟成。同ワインの果汁を添加し、瓶内二次発酵。
瓶詰日:2022年4月15日 ※リリース時31ヶ月瓶内熟成
亜硫酸塩:全行程で添加なし。※自然発生を考慮し、ラベルには記載
Varieties:Auxerrois/Pinot Gris/Sauvignon Blanc/Gewürztraminer/Chardonnay/Zala Gyöngye
Vol:11.5%
Harvest Date:October 3,October 16, 2021
Winemaking:After whole bunch pressing, it is aged for 6 months in stainless steel tank.The juice from the same wine is added and the second fermentation in the bottle.
Bottling date:April 15, 2022 ※Aged 31 months in bottle at time of release
Sulfite:No additives